Bejelentés


Óriás Ezüst Wyandotte az igazi! Törődj az állatokkal!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Kedves látogató!

Röviden bemutatkozom!Farkas László vagyok Észak -Kelet Magyarországon Szabolcs megyében Komoró községben  élek gyerekkorom óta!

Jóízű húsuk és tojáshozamuk miatt leghasznosabb háziállataink közé tartozik ...sárga orpington, sávozott plymouth a vörös színű rhode island és a nagytestű wyandotte fajták. Mindig az állatok voltak a kedvenceim ezek az óriás ezüst  wyandotte sárga orpington, a vörös rhode island, és a sávozott  plymouth, és 5 éve kapott el az őrület hogy komolyan kezdjek el foglalkozni velük! Azóta sokat tanultam,az óriás ezüst wyandotte,sárga orpington  sávozott plymouth, vörös rhode island baromfikról  volt nagyon jó sikeres évem,de volt amikor a tanuló pénzt megfizettem én is! Már úgy gondolom rutinosan veszem az akadályokat,de persze mindig jól jön a jó tanács az óriás ezüst  wyandotte, sárga orpington a sávozott plymouth és a vörös rhode islandal kapcsolatban! Tovább nem is szeretném húzni az időt,nézz körbe az oldalon és ha segítség kell,van elérhetőség amin bármikor elérsz. Pár szót a tenyészetemről! Amiket tenyésztek:  -Óriás Ezüst Wyandotte - Sárga Orpington-Sávozott plymuth-Vörös rhode island.

Kellemes időtöltést kívánok!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!